StudioRIP XF

RIP és workflow szoftver CTP, levilágító, flexó, tintasugaras vagy lézernyomtató stb. rendszerekhez. Kilövés, alátöltés, próbanyomat, intaterhelés modulok. Nemzetközi terjesztői hálózatunkon keresztül több ezren használják.

StudioRIP XF Software RIP

Forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon a pontos árakért.

Tesztelés

A telepítőt letöltheti innen. A rendszer működőképes lesz, de az oldalt teleszórja „DEMO” felirattal. Amennyiben elégedett a minőséggel és komolyan fontolgatja a vásárlást, elküldünk egy időzített kulcsot, amivel néhány hétig termelésben is tesztelheti a szoftvert.

Részletfizetés


A szoftvert részletekben is kifizetheti a alábbi módon:

  • 20% előleg,
  • a fennmaradó részt 12 egyenlő havi részletben,
  • a kulcsot minden részletfizetés után meghosszabbítjuk (ez egy egyszerű művelet interneten keresztül), majd az utolsó részlet kifizetése után feltöltjük a végleges licenszet

A StudioRIP XF egy hazai fejlesztésű RIP szoftver, amelyet a nemzetközi terjesztési hálózatunkon kereszül felhasználók ezrei telepítettek. A StudioRIP XF-et nyomdák, nyomdai előkészítő stúdiók, reklámcégek stb. használnak a különböző nyomdai eszközök (CTP, levilágító, nyomtató stb.) meghajtására a DTP alkalmazásokból (Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw stb.), jobb minőséget, nagyobb sebességet, kényelmesebb felhasználást biztosítva a lemezek, filmek, klisék gyártásában, illetve különböző egyéb szolgáltatásokat nyújtva (kilövés, tintaterhelés kiszámítása, próbanyomat, alátöltés stb.)

Tartalom: Rendszerek eladása:

Bíró Ádám: adam@studiorip.com
+40 722 998 542

Bíró Zoltán: zoltan@studiorip.com
+40 723 999 587

Fogyóanyagok eladása:

Borbély Éva: eva@studiorip.com
+40 722 914 907

DTP, DTF szerviz:

Balogh Miklós:
+40 729 180 105

StudioRIP

Home Download Contact
StudioRIP XF Software RIP

StudioRIP XF Software RIP

×

Va multumim pentru pentru mesaj, vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!